جن زی (نسل زد) در کسبوکارهای ایران
محورهای رویداد
برخورد نسلها در محل کار
حضور نسلهای مختلف در یک محیط کاری زنده و امروزی ناگزیر است، اما چالشهای خود را نیز به دنبال دارد. ارزشها و سبک و سیاق جن زی در کار و ارتباط اجتماعی تفاوتهایی با نسلهای پیش از خود دارد که شناختشان برای رسیدن به درک متقابل و پویایی کسبوکارمان لازم است.
تعادل کار و زندگی
نسل زد «با تمام وجود» کار نمیکنند، کار «اولویت اولشان» نیست، یا حداقل اینها حرفهایی است که زیاد در موردشان شنیدهایم. یکی از محورهای مهمی که در این رویداد به آن خواهیم پرداخت، دلایل این تفاوت اولویتبندی نسبت به نسلهای قبل است.
نسل زد و جستوجوی معنا در کار
نسل زد در عین توانایی بالا در تطبیق خود با محیطها و سلایق تازه و گوناگون و حتی شناخت فرهنگهای دیگر، پیش از آن که برای شغلشان چنین زحمتی به خود بدهند، بهدنبال کاری میگردند که با نگرش و جهانبینی خودشان سازگار باشد. ما برای جذب و حفظ آنها چه میتوانیم بکنیم؟
تمایل نسل زد به تغییر شغل
جن زی در عصر ارتباطات سریع و دسترسی آنی به اطلاعات و البته، بیثباتی اقتصادی چشم به جهان گشودهاند، اما در محیط کار از آنها انتظار تعهد و صبوری میرود. کسبوکار ما در دوران هراسِ فقدانِ امنیت شغلی و جذابیت کسب تجربیات متنوع، چگونه باید باشد که نیروی کار نسل زد را ماندگار کند؟
تغییر شکل کار و محل کار با ورود نسل جدید
نسل زد «دیجیتال-نیتیو» یا به زبان خودمان، بومیان جهان دیجیتالاند. با ورود این نسل به بازار کار، سلیقهشان در تکنولوژی و ابزارهای ارتباطی دارد شکل خودِ کار را تغییر میدهد و هر روز بیشتر بهسوی مدلهای دورکاری و ترکیبی میبرد. این برای کسبوکار ما چه معنا و فرصتهایی دارد؟
چرا مدرسه ایرانشهر؟
شناخت و درک نسل زد در محیط کار، یک مهارت ضروری برای مدیران میانی است که بهدنبال شکوفایی کسبوکار خود هستند. راهبردهای مدیریتی مناسب که انتظارات نسل زد را برآورده کند و از ظرفیت آنها در توسعهی کاری بهره ببرد، یک مزیت رقابتی در بازار امروز به حساب میآیند. ما با بهرهگیری از اساتید مجرب و ارائهی راهکارهای عملی شما را در این مسیر یاری خواهیم کرد.
دکتر داریوش سنقری، مشاور منابع انسانی و روانشناس شخصیت
دکتر نیما شجاعی، مدرس، پژوهشگر و جامعهشناس
معرفی سخنرانها
دکتر نیما شجاعی
دکتر شجاعی متولد سال ۱۳۶۲ و دانشآموختهی دکتری جامعهشناسی سیاسی از دانشگاه علامه طباطبائی است. وی مدرس دانشگاه، پژوهشگر، مؤلف و مترجم در حوزههای جامعهشناسی سیاسی و مطالعات فرهنگی بوده است.
دکتر داریوش سنقری
دکتر سنقری سابقهی طولانی در زمینهی مشاورهی شغلی و توسعهی فردی در سازمانهای مختلف از جمله مرکز مشاورهی نیکاندیشان، مدرسهی کسب و کار ماهان و سازمان مدیریت صنعتی دارند و عضو انجمن روانشناسی شخصیت و روانشناسی اجتماعی آمریکا (SPSP)، انجمن روانشناسی ایران و سازمان نظام روانشناسی و مشاورهی ایران هستند. برای آشنایی بیشتر، میتوانید اپیزود سوم رادیو ایرانشهر را بشنوید.